OTURUM BAŞINA NE KADAR ALIYOR? İŞTE CEVABI

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı 12’nci birleşiminde tek gündem maddesi görüşülürken, basında yer alan haberler sonrası Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, oturum başına ne kadar para aldığını açıkladı.

20 Kasım 2017 Pazartesi 12:46
2502 Okunma
OTURUM BAŞINA NE KADAR ALIYOR? İŞTE CEVABI

 Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı 12’nci birleşiminde tek gündem maddesi görüşülürken, basında yer alan haberler sonrası Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, oturum başına ne kadar para aldığını açıkladı. 

 

 


  Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Oğuz Sertler Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 12'inci birleşimde tek gündem maddesi görüşüldü. Bilecik İl Özel İdaresi 2018 mali yılı taslak bütçesinde teklif edilen İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesi ile ilgili komisyondan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 


  "Oturum başına 447 TL alıyorum"


  Geçtiğimiz gün Bilecik'te yerel bir basında yer alan "Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler oturum başına ne kadar alıyor" haberine karşı,Sertler, "Bir şeyi de ifade etmeden geçemeyeceğim. Yine 'Düzce İl Genel Meclisi 10 günde bitiriyor' gibi, bir de 'İl Genel Meclis Başkanı oturum başına ne kadar ücret alıyor' gibi yine bir haber çıktı. Yani bunu artık yavaş yavaş basınımıza öğreteceğiz herhalde kanunları tek, tek. Düzce İl Genel Meclisi 10 günde bitirebilir ama 50 tane daha İl Özel İdaresi var, İl Genel Meclisi var. Bunlar kanun gereği 20 günde bitiriyorlar. Diğer yandan da şunu ifade edeyim. Biz hepimiz sadece İl Genel Başkanı değil, tüm il genel meclis üyeleri oturum başına para alıyoruz.

 

 

 Bunu sağa, sola sormaya gerek yok. Bize geldiğiniz zaman biz meclisimizle, özel idaremizle şeffaf bir il özel idare ve meclis. O açıdan merak eden arkadaşlara da söyleyeyim. Biraz önce arkadaşlardan aldım, bende bilmiyordum tam olarak. Bizim net olarak meclis başkanı olarak 447 TL oturum başına para alıyormuşum ben. Meclis üyesi arkadaşlarımız da 165 TL oturum başına para alıyorlarmış" dedi.
  Öte yandan Bilecik İl Genel Meclisinde bütçe ayı olan Kasım ayında 20 gün bütçe görüşülürken, geçtiğimiz gün gündem olmamasına rağmen toplanan meclisi yerel basın hedef almıştı.

Son Güncelleme: 20.11.2017 12:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2017-12-27 14:39:18

Helal olsun mert adam

banner22

resim yükleresim yükle