OSMANELİLERE HİZMET DERNEĞİNDEN AŞURE İKRAMI

Osmanelilere Hizmet Derneği tarafından her sene geleneksel hale getirilen aşure dağıtımının 11.'si gerçekleştirildi.

03 Ekim 2017 Salı 10:42
353 Okunma
OSMANELİLERE HİZMET DERNEĞİNDEN AŞURE İKRAMI
banner15

Osmanelilere Hizmet Derneği tarafından her sene geleneksel hale getirilen aşure dağıtımının 11.'si gerçekleştirildi.

 


  Osmaneli Belediyesi yanında muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure dağıtımına, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve davetliler katıldı. Dağıtım öncesinde dua yapılırken, sonrasında vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Belediye Başkanı Şahin, “Muharrem ayı vesilesi ile aşure ikramı yapılıyor. Tabi bu bizim dini bir geleneğimiz. Bu geleneği hem yaşatmak hem de bu adeti yeni nesle bir nebze olsun hatırlatmak gerek. Aşure ikramınızı Allah kabul etsin diyor, teşekkür ediyorum” dedi.
  Muharrem ayının eşsiz bir ay olduğunu belirten Kaymakam Çakıcı ise, "İnsanların birlik ve beraberlik içinde aynı masa etrafında birleştiği bu ayda yapılan aşure ikramını Allah kabul etsin. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olanlarda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
  Osmanelilere Hizmet Derneği yetkilileri, her yıl geleneksel olarak muharrem ayı içerisinde gerçekleştirdikleri aşure dağıtımını bu yıl da hayırsever dernek üyelerinin katkıları ile yaptıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 03.10.2017 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle