OSMANELİ’DE SATRANÇ ŞÖLENİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesi, düzenlenecek satranç turnuvasıyla 26 farklı şehirden 218 sporcuya ev sahipliği yapacak.

09 Eylül 2017 Cumartesi 13:16
440 Okunma
OSMANELİ’DE SATRANÇ ŞÖLENİ
banner15

Bilecik'in Osmaneli ilçesi, düzenlenecek satranç turnuvasıyla 26 farklı şehirden 218 sporcuya ev sahipliği yapacak.

 


  Osmaneli Belediyesi sponsorluğunda 8-10 Eylül tarihleri arasında 2001-2010 arası doğumlu sporcuların mücadele edeceği turnuva için Osmaneli, veli ve antrenörlerle birlikte yaklaşık 500 misafir ağırlayacak. Türkiye Satranç Federasyonundan (TSF), 10 hakemin görev alacağı turnuva aynı zamanda Osmaneli’nde düzenlenen ilk satranç turnuvası olacak. Turnuva dolayısıyla üç gün boyunca Osmaneli’nde bulunacak sporcu ve aileleri, Osmaneli Belediyesi’ne ait Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisinde ve ilçedeki diğer apart ve öğrenci pansiyonlarında konaklayacak. Turnuva direktörü ve 1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç Kulübü oyuncusu ve antrenörü Cumhur Babaoğlu, Osmaneli’nde böyle bir turnuva düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Amaçlarının turnuvanın geleneksel hale gelmesi olduğunu belirten Babaoğlu, turnuvaya destek veren isimlere teşekkür etti.  
  Osmaneli’nde düzenlenecek Satranç Turnuvasıyla ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, “Sporun her branşında sporcular yetiştirmek ve üst liglere milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. 1308 Osmaneli Belediye Spor’a yeni dahil olan satranç branşının değerli hocalarına, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim. Bu turnuva Osmaneli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak” dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2017 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle