OSMANELİ’DE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına kapalı pazar alanında bir kermes düzenlendi.

04 Nisan 2017 Salı 12:43
630 Okunma
OSMANELİ’DE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES
banner15

 Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına kapalı pazar alanında bir kermes düzenlendi.

 

 

  Düzenlenen törene; Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, sivil toplum kuruluşları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Kermes açılışında konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, derneğin amacının ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yardım etmek olduğunu belirttti ve çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 Şahin "Derneklerin amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir" şeklinde konuştu. 

  Daha sonra İlçe Müftüsü Aydın Bostancı bir konuşma yaptı. Dernek ve vakıf gibi kuruluşların ekonomik durumu yerinde olmayan öğrencilerin dar zamanlarda imdadına yetiştiğini beliren Bostancı, kermesin hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

  Kermes ile ilgili bilgi veren dernek yetkilileri, etkinliğin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlendiğini belirterek “Elde ettiğimiz gelirle yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin barınma ve eğitim gibi giderleri karşılayacağız. Kermesimizde giyim, gıda ve bayanların kendi el emekleriyle yaptıkları eşyaları sergileyerek satıyoruz. Kermesimize ilgi çok iyi, herkese şimdiden teşekkür ediyoruz” dediler.

  İlçe Müftüsü Aydın Bostancı’nın yaptığı duadan sonra kermesin açılış kurdelesi kesildi. Osmaneli Belediyesine ait kapalı pazar yerinde bir hafta boyunca açık kalacak olan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Son Güncelleme: 04.04.2017 12:43
Anahtar Kelimeler:
OsmaneliKermes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle