OKULUN İLK GÜNÜN’DE BELEDİYEDEN SERVİS DESTEĞİ

Bozüyük Baharözü Mevkii’nde ikamet eden ve bugün okullarına yeni başlayacak olan minik öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü’nün taşımalı servis aracı henüz bu hafta göreve başlayamadığından Bozüyük Belediyesi'nin temin ettiği servis aracı ile okullarına ulaştılar.

21 Eylül 2020 Pazartesi 14:14
120 Okunma
OKULUN İLK GÜNÜN’DE BELEDİYEDEN SERVİS DESTEĞİ

Bozüyük Baharözü Mevkii’nde ikamet eden ve bugün okullarına yeni başlayacak olan minik öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü’nün taşımalı servis aracı henüz bu hafta göreve başlayamadığından Bozüyük Belediyesi'nin temin ettiği servis aracı ile okullarına ulaştılar.

Bugün itibari ile başlayan ve ilkokul 1. Sınıflar ile anaokullarını kapsayan yüz yüze eğitim programına katılmak isteyen minik öğrenciler büyük bir heyecanla aileleri ile birlikte okullarına gitti.

Baharözü Mevkiinde ikamet eden minikler erken saatlerde kendilerini almaya gelen Bozüyük Belediyesi'nce temin edilen servis aracı ile güvenli bir şekilde okullarına kavuştular.

Araca binen minikler dezenfektan ile karşılanırken ayrıca her birine maske hediye edildi    

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle