ÖĞRENCİLER DİKKAT

Bilecik’te Okul ve Yurt Güvenliği Toplantısı yapıldı.

09 Kasım 2017 Perşembe 09:28
1139 Okunma
ÖĞRENCİLER DİKKAT

 Bilecik’te Okul ve Yurt Güvenliği Toplantısı yapıldı.

 

  
  Bilecik Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şube müdürleri, müdür yardımcıları, okul ve kurum müdürleri katıldı.
  Bilecik İş Sağlığı ve Güvenliği İl Koordinatörü Mustafa Çağlar, toplantının başında İş Sağlığı ve Güvenliği alanında okullarda ve kurumlarda yapılan faaliyetler ve verilen eğitimlerle ilgili bilgiler verdi.

 


  Daha sonra bir konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, okul ve yurtlarda bir problem ortaya çıkmadan önce önlem almanın önemli olduğunu, bunun için İl Emniyet Müdürlüğüyle birlikte bu koordinasyon toplantısını düzenlediklerini belirtti. Durmuş, “ Bilecik güvenli bir ildir. Ancak bunun böyle devam etme garantisi yoktur.  Gereken tedbirleri en iyi şekilde almak durumundayız Çocuklarımızı korumamız gerekiyor. İl Emniyet Müdürlüğümüz bu anlamda yoğun bir çalışma yürütüyor. Ülkemizde 18 milyon öğrenci bulunmaktadır. Herkes eğitimle mutlaka bir ilişki içindedir. Bu mesele hepimizin meselesidir. Müdür ve öğretmenlerimiz, her bir öğrenciyi iyi takip etmelidirler. Eyvah dememek için önceden tedbir alınmalıdır” dedi.

 


  “Eğitim ülkeler için en önemli konulardan birisidir”


  Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ise, eğitimin ülkeler için en önemli konulardan birisi olduğunu belirterek, “Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul ve yurt güvenliği konusunda eş güdüm ve koordinasyonu sağlamak için bu toplantıyı düzenledik. Eğitim ülkeler için en önemli konulardan birisidir. Öğrencilerimiz ne kadar iyi yetişirse ülkenin geleceği o kadar parlak olur. Onların istemediğimiz, olumsuz alanlara yönelmelerini hep birlikte engellemeliyiz. Öğrencilerimiz için dört tehdit bulunmaktadır. Bunlar terör, madde bağımlılığı, asayiş ve trafiktir. Bu alanlarda gerekli çalışmaları eğitim kurumlarımızla koordineli şekilde yapıyoruz. Denetim ve kontroller düzenli şekilde yapılıyor. Okul etrafında riskli görülen her durumla ilgileniyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüze ve eğitim çalışanlarına iş birliği ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Çocuk Şube yetkilileri konularıyla ilgili sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdiler.

Son Güncelleme: 09.11.2017 09:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle