MUHTARLAR ÇANAKKALE’Yİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile düzenlenen geziye katılan muhtarlar Çanakkale şehitlerini ziyaret etti.

31 Ekim 2017 Salı 11:34
468 Okunma
MUHTARLAR ÇANAKKALE’Yİ ZİYARET ETTİ
banner15

 Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile düzenlenen geziye katılan muhtarlar Çanakkale şehitlerini ziyaret etti.

 


  Çanakkale Gezisi’ne Bozüyük’ün mahalle ve köy muhtarları katıldı. Gezi programı çerçevesinde profesyonel rehber eşliğinde Gelibolu Yarımadası turu yapılarak Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlıdere Şehitliği, Sargıyeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Abidesi, Alçıtepe Köyü, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı, Çanakkale turunda ise Çimenlik Kalesi ve Nusrat Mayın Gemisi ziyaret edildi.

 

 

 Muhtarlardan oluşan gezi gurubu Çanakkale’nin eşsiz doğal güzelliği ve hafızlardan silinmeyen tarihiyle birlikte geçmişe yolculuk yaparak şehitlerimiz için dualar etti. Maneviyatla buluşan ve aziz vatan topraklarının nasıl savunulduğunu bizzat yerinde gören ve orada yaşananları dinleyen muhtarlar zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Günü birlik olarak düzenlenen ve uzman rehber eşliğinde yapılan gezide sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ihtiyaçları ile müze ve ören yeri gibi yerlerin giriş ücretleri Bozüyük Belediyesi tarafından karşılandı.

 


  Gezi bitiminde yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle ve köy muhtarları “Bu gezi ile tarihimizde çok önemli bir yere sahip Çanakkale savaşlarının nerelerde yapıldığını görme fırsatı bulduk. Bize bu imkânı veren Sayın Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 31.10.2017 11:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle