MİNİKLERİN YILSONU GÖSTERİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:24
2586 Okunma
MİNİKLERİN YILSONU GÖSTERİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI
banner15

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

 


  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisine, Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik Balahatun Anaokulu Müdürü Sevim Çalışkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 


 

  Programda açılış konuşması yapan Bilecik Balahatun Anaokulu Müdürü Sevim Çalışkan, yıl sonu programı ve kep törenini gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Çocuklarımız dönem başında ilk başlarında ağlayan, adapte olmayan çocuklardı.

 

 

Sınıfa dahi giremeyecek düzeydeydi. Şuanda görüyoruz ki, sahnede kendi özgüvenleri, istekleri ve çabalarıyla ortaya çıkardıkları gösterileri sergiliyorlar” dedi.

 


  Okul müdürünün konuşmasının ardından Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri yıl sonu için hazırlamış oldukları gösterileri sergilediler.

 

 

Son Güncelleme: 17.05.2017 13:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluGösteri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-12-27 14:39:18

Tüm gösteriler de görev yapan öğrencileri ve okulumuz öğretmenlerinin tebrik ediyorum. Cimnastik gösterisi özellikle çok hoşuma gitti . Bravo böyle bir devlet okulu ģörmedim. Özel okul gibi...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle