MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan “Sayıların Dansı” gösterisi izleyenlerden büyük beğeni aldı.

04 Nisan 2017 Salı 10:55
1565 Okunma
MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

  Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan “Sayıların Dansı” gösterisi izleyenlerden büyük beğeni aldı.

 

 

  Bilecik Balahatun Anaokulu bahçesinde hazırlanan sergi ve öğrencilerin “Sayıların Dansı” adlı programa, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı, Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 Yapılan program öncesi bir konuşma yapan Balahatun Anaokulu Müdürü Sevim Çalışkan, bu etkinliğin çocuklara hem matematiği sevdirmek, hem de sayıları tanıtmak amaçlı olduğunu belirtti.

 

 

 Çalışkan, ”Bu amacımız evde de ev ortamında çocukları televizyondan uzak tutmak için ailelerimizin çocuklarla vakit geçirmek için oynayabilecekleri oyunlar.

 

 

 Hem velilerimizi bilgilendirmek hem de okulda çocuklarımızın ne tür etkinlikler yaptığını velilerimize göstermek amaçlı düzenlenen bir proje bu” dedi.

 

 

 Konuşmanın ardından Balahatun Anaokulu Şirinler Sınıfının hazırlamış olduğu Sabun Köpükleri, Laleler sınıfının Sayılar ve Maymunlar, Menekşeler sınıfının Haydi Bir İki Üç Sayalım adlı şarkı gösterileri  ile Papatyalar sınıfının Tavşanım adlı gösterisi izleyenler büyüledi.

 

 

 Gösterilerin ardından anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu stantlar gezilerek etkinlik sona erdi.

 

Son Güncelleme: 04.04.2017 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle