MİNİKLER TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINI KUTLADI

Bahçelievler Anaokulu minikleri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası düzenlenen bir program ile kutlandı.

13 Aralık 2017 Çarşamba 12:51
382 Okunma
MİNİKLER TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINI KUTLADI

 Bahçelievler Anaokulu minikleri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası düzenlenen bir program ile kutlandı. 

 


  Bilecik Bahçelievler Anaokulu’nda yapılan programda, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Sevgi Uğurlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İl Müdürü, okul müdürü ve öğretmenlerin yöresel kıyafetlerin giyildiği program, öğrencilerin hazırladığı oyunlar ve gösterilerle devam etti. 

 


  Programda konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yerli mallarını kullanmaya özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Yerli mallarını kullanmaya özen göstermeliyiz. Böylece ülkemiz ekonomisini ve üretimini elimizden geldiğince desteklemeliyiz.

 

 

 Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri çocuklara bu bilinci kazandırma amacıyla düzenleniyor. Etkinliği düzenleyen Bahçelievler Anaokulu Müdürümüz Sevgi Uğurlu’ya, okul öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.12.2017 12:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle