MİNİKLER ATATÜRK'Ü ANDI

Özel Bilecik Edebali Şehir Anaokulu öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 79’uncu yılında unutmadı.

10 Kasım 2017 Cuma 14:29
852 Okunma
MİNİKLER ATATÜRK'Ü ANDI

 Özel Bilecik Edebali Şehir Anaokulu öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 79’uncu yılında unutmadı.

 

 

 Atatürk'ü ölümünün 79’uncu yılında unutmayan Özel Bilecik Edebali Şehir Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

 

 

 Atatürk’ü anma programı kapsamında, üzerinde Atatürk resmi bulunan tişört giyen minik öğrenciler, saat 9’u 5 geçe siren sesiyle birlikte velilerin katılımıyla saygı duruşunda bulunarak, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

 

 

 Burada bir konuşma yapan Özel Bilecik Edebali Şehir Anaokulu Kurucusu Saadet Güzel, amaçlarının minik öğrencilere Atatürk'ü unutturmamak olduğunu ifade ederek, “ Kurtuluş Savaşı’nın önderi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu eşsiz devlet adamı, Büyük Önder Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıl dönümünde onun manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz.

 

 

 Toplumlar tarihlerine yön veren ve geleceklerini aydınlatan liderlerini hiçbir zaman unutmazlar. Atatürk’te Türk tarihine yön vermiş, Türk milletini çağdaş bir toplum haline getirerek ülkemizin geleceğine ışık tutmuş, bu sayede unutulmaz liderimiz olmuştur. Hayatındaki kararları özgürce alan bir kadın olarak her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım gününde de büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 10.11.2017 16:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle