MİNİK YUSUF'UN İSTEĞİ YERİNE GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kendisine sosyal medya aracılığı ile evde okuması için kitap talebinde bulunan minik Yusuf'un istediği 10 adet kitabı hediye etti.

27 Nisan 2020 Pazartesi 14:12
317 Okunma
MİNİK YUSUF'UN İSTEĞİ YERİNE GELDİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kendisine sosyal medya aracılığı ile evde okuması için kitap talebinde bulunan minik Yusuf'un istediği 10 adet kitabı hediye etti.  

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs Covit-19 salgını dolayısıyla evlerinde kalan Bilecikli öğrenci Yusuf  Yiğit, Belediye Başkanı Semih Şahin'e sosyal medyadan "Belediye Başkanımız Semih Şahin, sizi mesafeli olarak öpüyorum ve okumak için kitap istiyorum’’ diyerek, evde okuması için kitap talebinde bulundu. Belediye Başkanı Semih Şahin de Yiğit’in isteğini yanıtsız bırakmadı ve hazırlanan kitapları imzalayarak, teslim etmek üzere evine gönderdi.

  "Okuman için bizden kitap istemen beni çok mutlu etti"
  Yusuf Yiğit’in talebine kendisi de videoyla cevap veren Başkan Şahin, ‘’Sevgili Yusuf Yiğit, senin evde okuman için bizden kitap istemen beni çok mutlu etti. Hayatında her zaman Atatürk’ün ilke ve devrimlerine yol ışığı yapan ve okuyan bir birey olman dileğiyle mesafeli olarak gözlerinden öpüyorum’’ dedi.


  Yusuf Yiğit de kendisine kitapları getiren Belediye çalışanlarına, ‘’Bu kitapları bana hediye ettiği için Semih amcaya çok teşekkür ediyorum’’ diyerek cevap verdi.

Son Güncelleme: 27.04.2020 14:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2020-04-27 15:50:18

tezgah güzel
çocuğu sari alet etme başkan

Avatar
baba hakkı 2020-04-28 16:18:57

kitapta yılmaz özdilin kitabı hımmm
yılmaz şu atatürk kitabını 2500 tlye satan uyanık değilmi ?

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle