METEOROLOJİ SAAT VERDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni açıklama ile birlikte yarından itibaren sıcaklıklarda ciddi bir değişim olacağı uyarısında bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ağustos 2021 Perşembe 10:33
1081 Okunma
METEOROLOJİ SAAT VERDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni açıklama ile birlikte yarından itibaren sıcaklıklarda ciddi bir değişim olacağı uyarısında bulundu.


Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgedeki sıcaklıkların bugünden itibaren artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) sıcak ve güneş çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.


4 il için uyarı
Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'in bugünden itibaren kuvvetli sıcak hava dalgasının etkisine girmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre bugünden itibaren 5 günlük süreçte Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik genelinin sıcak havanın etkisinde kalacağının tahmin edildiği bildirildi. Hava sıcaklıklarının 31 Ağustos günü akşam saatlerine kadar mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğinin beklendiği duyurulan açıklamada, günün en yüksek hava sıcaklıklarının 34-36 dereceler civarında olacağı ifade edildi.

Son Güncelleme: 26.08.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle