MESAİ ÖNCESİ TÜRK ASKERİNE DUALI DESTEK

 Bilecik'te Türkiye Kamu-Sen'e bağlı memurlar sabah işe gitmeden önce Afrin harekatı için Türk Askerine destek verdi.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ocak 2018 Salı 11:57
559 Okunma
MESAİ ÖNCESİ TÜRK ASKERİNE DUALI DESTEK

 Bilecik'te Türkiye Kamu-Sen'e bağlı memurlar sabah işe gitmeden önce Afrin harekatı için Türk Askerine destek verdi.  


  Bilecik merkez Şehitler Parkı'nda toplanan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı bir grup memur sabah işe gitmeden önce Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatına destek vererek, dualar okudular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel,  "Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütlerinin bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Ordusu’nun Afrin’de başlattığı harekatın hayırlı olmasını dileriz.

 Yürekten inanıyoruz ki bu harekatla; Türk milletinin ve Devletinin  bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak Türk milletine ayar vermek,  hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türkün iradesini kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz. Kim ne derse desin 21’inci asır Türk asrı olacak, bölgede mazlumların göz yaşları dinecek, zalimler kaçacak delik arayacaktır. Gün bu gündür; büyük yürüyüş başlamıştır. Önce Afrin daha sonra Münbiç terörden temizlenecek teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir.

 Türk Ordusu hem sınırları içersinde yaşayan milyonların bekası için hem de sınırlarımız dışındaki milyonların çığlıkları üzerine akan gözyaşlarını dindirmek için bölgeye gitmiştir. Türkiye Kamu-Sen ailesi bütün varlığıyla, ruhuyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimizden dileğimiz , hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan bu millete yeni bir zafer daha bahşetmesi, bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk Askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Allah muvaffak eylesin" dedi.


  Öte yandan konuşmanın sonundan dualar edilmesiyle, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı memurlar işlerine gittiler.

Son Güncelleme: 23.01.2018 12:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle