MAVİ RENK İÇİN MAVİ MASKE TAKALIM

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası, "Bilecik Mavi Renk Olsun" diye anlamlı bir çalışma başlattı. Yüksek riskli iller arasında turuncu renkte bulunan Bilecik’in, düşük riskli iller arasına girebilmesi için kampanya başlatıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Mart 2021 Çarşamba 15:26
179 Okunma
MAVİ RENK İÇİN  MAVİ MASKE TAKALIM
banner15

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası, "Bilecik Mavi Renk Olsun" diye anlamlı bir çalışma başlattı.
Yüksek riskli iller arasında turuncu renkte bulunan Bilecik’in, düşük riskli iller arasına girebilmesi için kampanya başlatıldı. Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan’da katıldı.


"Bir an önce sarı, sonra mavi renk olalım"
Pandemi sürecindeki kademeli normalleşmede Bilecik'in turuncu renkte olduğunu söyleyen Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, "Bu olumsuz ortamı ortadan kaldırmak için farkındalık oluşturmak istedik. Bir an önce sarı sonra mavi renk olalım. Tabi bu arada gevşemeyelim maske mesafe temizlik kurallarına ve diğer kurallara riayet edelim. Çünkü pandemi devam ettikçe esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza ileride telafisi olmayan etkiler bırakmak, mutsuz ve perişan durumlara düşürmektedir. Biz bugün burada farkındalık oluşturup 'Haydi Bilecik Mavi Renk İçin Her Cuma Mavi Maske Takalım' kampanyası başlattık" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle