MADALYALARI TOPLADILAR

Bilecik’in Pazaryeri Spor Kulübü masa tenisi sporcuları, düzenlenen turnuvada büyük başarı sağladı.

07 Aralık 2017 Perşembe 13:51
327 Okunma
MADALYALARI TOPLADILAR

 Bilecik’in Pazaryeri Spor Kulübü masa tenisi sporcuları, düzenlenen turnuvada büyük başarı sağladı.

 


  Bilecik'te gerçekleşen masa tenisi kış turnuvasında Pazaryeri Spor Kulübü oyuncaları üç derecede madalya kazandı. Her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen Pazaryeri Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları yine hünerlerini sergilediler. Turnuvaya Bilecik, Eskişehir, Bursa ve Kütahya olmak üzere 4 ilin sporcuları katıldı. Karşılaşmalar Yıldızlar, Küçükler, Gençler ve Veteran olmak üzere 4 kategoride yapıldı. Her katogeride ayrı derece alan Pazaryeri masa tenisi sporcuları madalyalarına bir yenisini daha ekledi.
  Yapılan müsabakalarda Yıldız Kızlar kategorisinde Ayşenur Kadıoğlu birinci olurken, Yıldız Erkeklerde ise Halil Ömer Tutkun 3. oldu. Bunun yanında Genç Erkekler kategorisinde İsmail Şahinoğlu ikinci, Eren Taşkazan ise üçüncü oldular. Veteran kategorisinde ise Levent  Üstün  ikinci, Ahsen  Ahmet Kılıç ise üçüncü  oldular. Consolation maçlarında da Ali Oğuz birinci  oldu.
  Kulüp başkanı Sedat Büyük, alınan bu başarıdan dolayı, sporcularını kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 07.12.2017 13:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle