MAÇLAR TEHİR EDİLDİ

Bilecik'in Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde hafta sonu oynanacak olan U14 Gençler Ligi maçları statların karla kaplı olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

25 Aralık 2017 Pazartesi 13:28
1608 Okunma
MAÇLAR TEHİR EDİLDİ

 Bilecik'in Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde hafta sonu oynanacak olan U14 Gençler Ligi maçları statların karla kaplı olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. 

 


  Bilecik U14 Gençler Ligi 8'inci hafta Bozüyük Yeşilkent Sentetik sahasında oynanması gereken Vitraspor- 1308 Osmaneli Belediyespor ve Söğüt İlçe Stadında oynanacak olan Söğüt Spor- 1299 Bilecik Kulübü maçları maçların oynanacağı statlarda yoğun kar olması sebebiyle tehir edildi.

 

 

 Konu hakkında Bilecik Futbol İl Temsilcisi maçların statlarda biriken karların temizlenmesinden dolayı iptal olduğunu belirterek, "Şuan Aralık ayındayız ve ilimizde kar 2 gün yağdı. Bu yağan kar sonrası Söğüt ve Bozüyük'teki oynanması gereken U14 Gençler Ligi 2 müsabakamızı ileri bir tarihe tehir ettik" dedi.

 

 

 Öte yandan kulüpler bu iyi hava şartlarında maçların kar yüzünden tehir edilmesine tepki göstererek, kışın daha da bastıracağı günlerde ne olacağı merak ettiklerini söyledi. U15 Gençler Ligi 4'üncü hafta müsabakası Vezirhanspor- Ertuğrul Spor karşılaşması sahada ki su birikintisi yüzünden oynatılamadı. 

Son Güncelleme: 25.12.2017 13:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle