KURUM TEMSİLCİLERİ VE ÇALIŞANLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Bilecik Belediyesi koordinatörlüğünde düzenlenen programda Bilecik’teki Tedaş, Telekom ve Doğalgaz firmalarının temsilcileri ve çalışanları ile Bilecik Belediyesi teknik personelleri bir araya geldi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 07:24
456 Okunma
 KURUM TEMSİLCİLERİ VE ÇALIŞANLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

 Bilecik Belediyesi koordinatörlüğünde düzenlenen programda Bilecik’teki Tedaş, Telekom ve Doğalgaz firmalarının temsilcileri ve çalışanları ile Bilecik Belediyesi teknik personelleri bir araya geldi. 

 

 


  Kurumlardaki yönetici ve personel ile birlikte tanışma ve istişarenin yapıldığı toplantıda Bilecik’teki elektrik, doğal gaz ve fiber optik çalışmaları konularında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi ve ildeki birçok alanda faaliyet gösteren teknik kurum temsilcileri ve çalışanları ile faydalı ve önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bilecik Belediyesi olarak, ildeki birçok noktasında devam eden yer altı ve buna bağlı çalışmalarda gerekli koordinasyonu sağlamak adına güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Her alanda hızla büyüyen ve gelişen Bilecik'teki buna bağlı olarak belediye ile birlikte birçok kurum çeşitli yatırımlar gerçekleştirmektedir. 

 

 

 Bilecik’teki Tedaş, Telekom ve doğalgaz firmalarının temsilcileri ve çalışanları ile Bilecik Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Bilecik Fen İşleri Müdürlüğü, Atölye Birimi  ile ilgili birim çalışanları bir araya geldi. Toplantıda, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmakla birlikte kurumların yapacağı yatırımlar hakkında bilgi alışverişleri yapıldı. Buradaki amacımız, bu alanlarda hizmet veren bütün kurumlar ile gerekli koordinasyonu sağlamak ve gerekli iletişimi kurarak, yapılan çalışmalarda vatandaşların mağdur olmamasını sağlamaktır. 

 

 

 Bugün olduğu gibi aldığımız karar ile bundan sonraki süreçte de belirli aralıklarla il koordinasyon çalışması şeklinde tekrar bir araya geleceğiz ve şehrimize yapılacak olan çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Gerçekleştirilen toplantı bütün kurumlar arasında önemle karşılandı ve faydalı sonuçlar verdi” dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2017 07:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle