KURDELEYİ BAŞKAN ŞAHİN KESTİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte hizmete giren Hikmet Kuyumculuk dükkanının açılışını yaptı.

23 Ekim 2020 Cuma 15:33
1616 Okunma
KURDELEYİ BAŞKAN ŞAHİN KESTİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte hizmete giren Hikmet Kuyumculuk adlı işyerinin açılışını yaptı. 


  Açılışa, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İşyeri sahibi Hikmet Temel, gelen davetlilere teşekkür ederek, Bilecik halkına hizmet noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


  Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ise, tarihi bir binada hizmete giren kuyumcuna dükkana hayırlı işler dileyerek, "Bugün burada bir iş yeri açılışı için buluştuk.

Bilecik her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent haline geldi. Böylesine genç kardeşlerimizin kentimize hizmet noktasında bir de korona virüs salgını varken işyeri açarak, bizleri mutlu ediyorlar" dedi.


  Konuşmanın ardından duaların okunmasıyla birlikte, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, işyerinin açılış kurdelesinin keserek, kuyumcu dükkanı hizmete açtı.

Son Güncelleme: 23.10.2020 15:44
Anahtar Kelimeler:
HABERBiilecik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle