KOSOVA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU NOVOBERDALİU'DAN BİLECİK ZİYARETİ

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, bir takım ziyaretler yapmak için Bilecik'e geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ocak 2021 Çarşamba 16:33
72 Okunma
KOSOVA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU NOVOBERDALİU'DAN BİLECİK ZİYARETİ

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, bir takım ziyaretler yapmak için Bilecik'e geldi.


Novoberdaliu, ilk olarak Vali Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret etti. Vali Şentürk, Başkonsolos Novoberdaliu ile bir süre sohbet ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kentin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinin yanı sıra tarım ve sanayi yatırımları hakkında bilgiler veren Vali Şentürk, ''Ortak tarihi bulunan iki ülkenin dostluk ve kardeşlik bağları da bulunuyor.

Ekonomi ve eğitim alanları başta olmak üzere her alanda ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyorum.'' dedi. Başkonsolos Novoberdaliu da misafirperverliklerinden dolayı Vali Şentürk'e teşekkür ederek, Bilecik'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkonsolos Novoberdaliu daha sonra Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

Son Güncelleme: 27.01.2021 16:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle