KIZILAY'DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYELERİ

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi tarafından 'İyilik kime yakışmaz ki' sloganıyla başlatılan kampa kapsamında çocuklara bayram hediyeleri dağıtıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Temmuz 2021 Cuma 12:48
82 Okunma
KIZILAY'DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYELERİ

 Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi tarafından 'İyilik kime yakışmaz ki' sloganıyla başlatılan kampa kapsamında çocuklara bayram hediyeleri dağıtıldı.


Türk Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'İyilik kime yakışmaz ki' sloganıyla başlatılan kampa kapsamında çocuklara başta kıyafet olmaz üzere hediyelik eşya, ailelerine ise gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Bu bayramda hem aileleri hem de çocukları yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olduğunu anlatan Türk Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun, "Kızılay’da esas olan gönüllük ve iyi niyettir.

Bu bilinçle iyilik için koşmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm Bilecik halkının bayramınızı kutluyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle