KIBRIS GAZİSİ AVCIOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün hayatını kaybeden Bilecikli Kıbrıs gazisi Alaattin Avcıoğlu, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

08 Kasım 2017 Çarşamba 11:47
1428 Okunma
KIBRIS GAZİSİ AVCIOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
banner15

 Önceki gün hayatını kaybeden Bilecikli Kıbrıs gazisi Alaattin Avcıoğlu, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

 

 


  Tedavi gördüğü Eskişehir'deki hastanede hayatı kaybeden Kıbrıs gazisi Avcıoğlu'nun cenazesi Bilecik’in Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesi morgundan alınarak, ilçeye bağlı Ahmetler Köyü camisine getirildi. Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Avcıoğlu'nun evine giderek, eşi Emine ve çocukları ile yakınlarına başsağlığında bulundu.

 

 

 Türk bayrağına sarılı Avcıoğlu'nun tabutu, askerlerin ve vatandaşların omuzlarında camiden alınarak, köy mezarlığına getirildi. Burada İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 


  Cenaze namazına, Avcıoğlu'nun yakınları, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Pazaryeri İlçe Kaymakamı Bayram Sağır, Bilecik Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Müslüm Akdoğan, Pazaryeri Belediye Başkanları Muzaffer Yalçın ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

 


  Vali Büyükakın, Kıbrıs gazisi Avcıoğlu'nun eşi Emine Avcıoğluna, Türk Bayrağını verdi.
  Vali Büyükakın, ayrıca tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Hayru Nisa Naz'ın babası Nasıf Naz'a ve yakınlarına da başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 08.11.2017 11:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle