KEŞİF YAPAN YÜRÜYÜŞ EKİBİNİN ÖNÜNE AYI ÇIKTI

Bilecik'te hafta sonu yapacakları yürüyüş öncesi keşif yapan öncü grup üyeleri, önlerine çıkan ve kendilerinden korkup kaçan ayıyı cep telefonu ile görüntüledi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 14:20
5468 Okunma
KEŞİF YAPAN YÜRÜYÜŞ EKİBİNİN ÖNÜNE AYI ÇIKTI
banner15

 Bilecik'te hafta sonu yapacakları yürüyüş öncesi keşif yapan öncü grup üyeleri, önlerine çıkan ve kendilerinden korkup kaçan ayıyı cep telefonu ile görüntüledi.


  Bilecik Doğa Sporları Ekibi (BİDOS) bu haftaki rotalarını Bozüyük ilçesine bağlı Kozpınar Köyü'nde 1905 rakımlı Kaladağ olarak belirledi. Her hafta pazar günü farklı bir bölgeye yürüyen BİDOS ekibinden 4 kişilik öncü grup, Kaladağ mevkiine keşif gezisi düzenledi.

 Muhammet Kolcu, Önder Karaçay, Uğur Yerliyurt ve Mehmet Akmanlar'dan oluşan keşif grubu Kozpınar Köyü'nden Kaladağ mevkiine yürüdükleri esnafa önlerine ayı çıktı.

 Ayı 4 kişilik gruptan korkarak kaçması bir üye tarafından cep telefonuna kaydedilirken, ekip üyeleri korku dolu anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 29.12.2017 14:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle