KENDİLERİ MİNİK FİKİRLERİ BÜYÜK

Bilecik Bahçelievler Anaokulu’nda gerçekleştirilen Eko Okul Projesi kapsamında hazırlanan 'Yağmur Sularının Geri Dönüşümü' projesi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

01 Nisan 2017 Cumartesi 09:39
1026 Okunma
KENDİLERİ MİNİK FİKİRLERİ BÜYÜK
banner15

  Bilecik Bahçelievler Anaokulu’nda gerçekleştirilen Eko Okul Projesi kapsamında hazırlanan 'Yağmur Sularının Geri Dönüşümü' projesi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 

 

 

  Bilecik Bahçelievler Anaokulu’nda bahçesinde Eko Okul Projesi kapsamında anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, defile ve yapılan projeler açılışına Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

 

“Öğrencilerimizden de olumlu dönükler alınca çok mutlu olduk”

 

  'Yağmur Sularının Geri Dönüşümü' projesi hakkında bilgi veren Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu "Kullanıyorum, atmıyorum, hayatıma uyarlıyorum" projesi kapsamında bir çok etkinlik düzenlediklerini belirtti.

 

 

 Uğurlu, “Burada öncelikli olarak hedefimiz su dönüşümünün çocuklara uygulayarak öğretmek. Yağmur sularının oluklardan birikerek gelip su kazanına dolmasıyla buradan akıttığımız hortumlarla ve kovalarla suyu çiçeklerimizin ve bahçemizin sulanmasında kullanıyoruz.

 

 

 Öğrencilerimize hem suyu fazla tüketmemek hem de geri dönüşü yağmur sularını nasıl kullanabileceğimizi anlatmak. Bunda da hedefimize ulaşmak bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizden de olumlu dönükler alınca çok mutlu olduk” dedi.

 

 

 

 Yapılan konuşmanın ardından protokol üyeleri “Çocuğun olduğu her yer güzeldir” diyerek serginin açılış kurdelesini kesti.

 

 

 Kurdele kesiminin ardından anaokulu öğrencilerinin projede olan yağmur sularının oluklara irikmesi ve su kazanına gelmesiyle akıtılan suyun çiçek ve bahçeyi sulama gösterileri, Eko-Tim adlı geri dönüşüm defilesi ve son olarak ikram yapılmasıyla etkinlik son buldu.

 

Son Güncelleme: 01.04.2017 09:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle