KAYMAKAM ÜNAL, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilecik’in Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.

13 Ekim 2020 Salı 13:25
120 Okunma
KAYMAKAM ÜNAL, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
banner15

Bilecik’in Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.


Hafta içerisinde köy ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam Yüksel Ünal, bu hafta Büyükyenice ve Selimiye köylerini ziyaret etti. Kaymakam Ünal, ziyaretlerde köylere yapılan ve yapılacak olan yatırımları yerinde inceliyor. Kaymakam Ünal, ayrıca gittiği köylerde vatandaşlarla da bire bir sohbetler ederek, köylülerin sorunları varsa onları dinliyor.



Köylüler memnun
Kaymakam Ünal'ın vatandaşlarla iç içe olmasını değerlendiren köylüler, "İlçemizde devletin temsilcisi olan Kaymakamımızın köyümüze gelmesi, bizlerle beraber bir bardak çayımızı içmesi ve bizlerin sorunlarını dinlemesi bizler için memnuniyet verici bir durumdur. Allah kendisinden razı olsun. Her zaman vatandaşın içinde olan bir kaymakama sahip olduğumuz için Osmaneli ilçemiz çok şanslıdır” dediler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle