KAYI’NIN TORUNLARI KAYI SOFRASINDA BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Edebali Stadında verilen iftar programında 3 bini aşan mahalle sakini, ’Kayı’ işareti şeklinde dizilen iftar sofrasında bir araya geldi.

10 Haziran 2017 Cumartesi 09:50
669 Okunma
KAYI’NIN TORUNLARI KAYI SOFRASINDA BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Edebali Stadında verilen iftar programında 3 bini aşan mahalle sakini, ’Kayı’ işareti şeklinde dizilen iftar sofrasında bir araya geldi.

 


  Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programında, mahalle sakinleri iftar coşkusunu yaşadı. Öğleden sonra başlayan hazırlıklar ile Edebali Stadında, Kayı işareti şeklinde dizilen masalarda iftar eden mahalle sakinleri, düzenlenen organizasyonu beğeniyle karşıladı.

 

 

İftar programına, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın,  mahalle sakinleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 


  “Ramazan ayını gelenek ve göreneklerimize en uygun şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz”


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği iftar programında yaptığı konuşmada , Ramazan ayının  insanların yaşantısında taşıdığı önemine değinerek, “Ramazan, her zaman dediğimiz gibi birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı.

 

 

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyeye çıktığı bir ay. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'imizde Ramazan ayını gelenek ve göreneklerimize en uygun şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Her şey birlikte yapıldığında güzel. Üzerimize yağmur da yağsa birlikte yaptığımız her şey çok güzel” dedi.

 


  Yoğun katılımın olduğu iftar programında çocuklar da kendileri için "Bilecik'te Çocukça Ramazan" konseptinde hazırlanan aktivite ile gönüllerince eğlendi.

 

Son Güncelleme: 10.06.2017 09:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIftarKayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle