KAMUYA EN AZ İLKOKUL MEZUNU 2805 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Kamuya farklı kadrolarda olmak üzere 2805 kişilik boş kontenjanlara alımlar yapılacak. Yayımlanan ilana göre alımlar en az İlkokul ve lise mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirlecek. Dışişleri Bakanlığı 2 sözleşmeli sekter alacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Ağustos 2021 Salı 10:39
458 Okunma
KAMUYA EN AZ İLKOKUL MEZUNU 2805 MEMUR ALIMI YAPILACAK
banner15

Kamuya farklı kadrolarda olmak üzere 2805 kişilik boş kontenjanlara alımlar yapılacak. Yayımlanan ilana göre alımlar en az İlkokul ve lise mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirlecek. Dışişleri Bakanlığı 2 sözleşmeli sekter alacak.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ( MAPEG ) bünyesine 50 memur alınacak. ASELSAN'a tam 1200 kişilik istihdam yapılacak. Polis memurları içerisinden PARM'e 1000 Komiser Yardımcısı alınacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ise KPSS şartsız 350 Spor Uzmanı ve Antrenör alımı gerçekleştirecek..

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Kamu Kurum ve Kuruluşlarına memur alımı için genel olarak adaylarda aranan şartlar şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak. ( Bazı pozisyonlarda bu sayı 35 e düşüyor )

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

DİYANET (DİP) 200 DİN GÖREVLİSİ ALIMI

DİB personel alımı başvuruları 13 Ağustos 2021 tarihinde başladı. Başvuru süreci bugün yani 31 Ağustos'ta sona erecek. Başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI (GSB) 350 SPOR UZMANI VE ANTRENÖR ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor uzmanı ve Antrenör alımı için başvurular bugün yani 31 Ağustos 2021 tarihinde başladı. Adaylar en geç 13 Eylül'e kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI (PAEM) 1000 KOMİSER YARDIMCISI ALIMI

PAEM Komiser yardımcısı alımları için başvurular 19 Ağustos 2021 tarihinde başlamıştı. Adaylar en geç 31 Ağustos'a kadar başvurularını Polis Akademisi Başkanlığı Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapmalıdır.

ASELSAN 1200 PERSONEL ALIMI

ASELSAN'a 1200 kişilik boş kadro ile 800 Mühendis alımı ve 400 Nitelikli Teknisyen alımı gerçekleştirilecek.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI TURKUNO 2 MEMUR ALIMI

Dışişleri Bakanlığının yayımladığı ilana göre Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği'nde görevlendirmek üzere sözleşmeli olarak 2 sekreter alınacak. Başvurular 24 Ağustos'ta başlayıp 17 Eylül'de bitecek. Adaylar başvurularını Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği "One Dag Hammarskjold Plaza 885 Second Avenue, 45th Floor New York, NY 10017" adresine gerçekleştirecek.

KAYNAK: Takvim

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle