KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

10 Kasım 2017 Cuma 13:15
331 Okunma
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

 Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. 

 


  Kalite Yönetim Sistemi toplantısına Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Turgut Atalay ve şube müdürleri katıldı.
  Toplantı sonrası konuşma yapan Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, “Kalite Yönetim Sisteminin gerek Bakanlığımıza, gerekse İl Müdürlüklerine iş akışı ve planlama açısından bir standart ve kalite getireceğine inanıyorum. Önemli olan bu süreçte belgeyi almak değil, belgenin içini doldurabilmek, çiftçimize, kamuya ve özel sektöre daha hızlı ve kaliteli hizmet vermektir. Burada hizmet alan kadar hizmet verenlerin de memnuniyet ve motivasyonu önemlidir. Bu süreci de başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyor sizlere güveniyorum” dedi.
  Öte yandan toplantıda özellikle Kalite Yönetim Sisteminin uyguladığı modeller ve risk esasları değerlendirilerek, Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına hızlı ve emin adımlarla devam edileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 10.11.2017 13:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle