KAJU SEVENLER DİKKAT!

Hayat bu her an insana bir şeyler katma durumu var.

26 Ağustos 2020 Çarşamba 10:41
1968 Okunma
KAJU SEVENLER DİKKAT!
banner15

Hayat bu her an insana bir şeyler katma durumu var.

İşte sizler için yemedik içmedik araştırdık ve daha önce duymadığınız ya da duysanız bile unutmuş olabileceğiniz bilgileri derledik. Genel kültürünüze katkı sağlayacak bilgiler sizler için geliyor. İşte ilginç bilgiler. Soğuk odalar sıkıntılı yerlerdir. Hasta olma ihtimaliniz dışında kabus görme olasılığınız da çok yüksektir.Bebekleri severiz, yavruları da severiz ama işin içinde Kral Kobra varsa dikkat etmek lazım. Doğduktan 2-3 saat sonra zehir salgılamaya başlarlar.
 Hem eti hem sütü hem derisinden faydalandığımız inekler aslında çok arkadaş canlısı varlıklar. Arkadaşlığa çok önem veriyor kendiler. Mö. Geç saate kadar oturup televizyon izlemek yerine uyusanız daha iyi olur. Hem uykunuzu alırsınız hem de kalori yakarsınız. Zaten uzmanlar da kilo verirken düzenli uykuya dikkat çekiyorlar. Dünyanın bir çekirdeği var malum. Hayır kabak çekirdeği değil kast ettiğim. İçerideki bir katman. Buranın sıcaklığı 6000 santigrat derece. Baya sıcak yani… Dünyada her yıl 2500 solak, sağlaklar için yapılmış aletler (elektrikli testere gibi) yüzünden hayatını kaybediyor. Zor… Lanet olası bir zorluğu var…Bozuk para görünce hemen bir yazı tura oynanır. İşte kazanmak istiyorsanız size bir taktik, tura kısmının altta kalma ihtimalinin (resimden dolayı) daha yüksek olduğundan seçiminizi ona göre yapın. Bir de atılmadan önce hangi taraf yukarıda diye bakın, tersini söyleyin. İstatistik olarak kazanma ihtimaliniz yüksek.

KAJU

Son yılların sevilen yemişi kaju. Hem pahalı hem de lezzetli. Ancak tükettiğimiz kısmı meyvenin kendisi değil sapı. Gerçi sap da değil aslında kaju fıstığı deniyor.

Everest’e çıkmak zor iş. Ancak daha zor olan bir şey varsa orada karşılaşacağınız cesetler. Everest’te 200’e yakın dağcının cesedi bulunmakta ve dağcılar bu cesetleri varış noktası olarak kullanıyor.

KAYNAK:MİLLİYET

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKAJU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle