KADIN GİRİŞİMCİLERİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki kadın girişim, üretim ve işletme kooperatifinden korona virüs (covid-19) ile mücadele kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek geldi .

07 Nisan 2020 Salı 17:41
366 Okunma
KADIN GİRİŞİMCİLERİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK
banner15

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki kadın girişim, üretim ve işletme kooperatifinden korona virüs (covid-19)  ile mücadele kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek geldi  


  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüsü (kovid19) salgını nedeniyle "Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekler çığ gibi büyüyor. Kampanyaya kadın girişim, üretim ve işletme kooperatifinden destek geldi. Kooperatif Başkanı Mefaret  Göbekci , "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği Milli Dayanışma Kampanyası ile 'gün birlik olma günü, gün beraber Türkiye olma vaktidir' dediği biz de kampanyaya destek sağladık.

,

Zor günlerden geçtiğimizi, birlik ve dayanışma içinde, birbirimizi gözeterek, birbirimize sahip çıkarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum. Gün, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'na kooperatif adına destekte bulunduk. Biz bize yeteriz Türkiye, birlikte başaracağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle