JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLADILAR

Bilecik Erzurumlular Derneği, Jandarma Teşkilatının 182'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Haziran 2021 Perşembe 11:05
63 Okunma
JANDARMA TEŞKİLATININ  KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLADILAR
banner15

Bilecik Erzurumlular Derneği, Jandarma Teşkilatının 182'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 

  Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Ebu Talip Dursun ve beraberindekiler hemşerileri olan Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Canip Akyüz'ü makamında ziyaret ederek, jandarmanın 182'nci kuruluş yıl dönümü kutladı. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendir yapan Dursun, "Kurtuluş Savaşını başlatan bir ecdadın torunları olarak kuruluş ve kurtuluşun beşiği Ata yadigarı topraklarda yaşamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Erzurumlular olarak jandarmanın 182'inci yıl dönümü ziyaretimizde hemşerimiz Teğmen Canip Akyüz'ü makamında ziyaret ederek, jandarmanın 182'nci kuruluş yıl dönümü kutladık. Devletimizin askerimizin polisimizin milletimizin her zaman emrindeyiz yanındayız" dedi.

Son Güncelleme: 17.06.2021 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle