İŞTE MASADAKİ 13 KARAR

Türkiye'de geride kalan 24 saatte 301 bin 68 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 562 kişinin testi pozitif çıktı, 243 kişi hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Nisan 2021 Salı 11:11
683 Okunma
İŞTE MASADAKİ 13 KARAR

Türkiye'de geride kalan 24 saatte 301 bin 68 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 562 kişinin testi pozitif çıktı, 243 kişi hayatını kaybetti.

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yakın temas ve hareketliliği azaltıcı bir döneme girmek durumundayız" dedi. Bakan Koca, "Ramazan’ın başlamasıyla birlikte ne gibi tedbirler alınabilir, önerilerimiz neler olabilir diye genel kapsayıcı bir şekilde alternatifli hazırlık yapıldı, öneri yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabine toplantısı var. Bu kapsayıcı alternatif önerileri sunmuş olacağız. O çerçevede sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları uygun gördükleri halde açıklarlar" diye konuştu. Şimdi gözler Bilim Kurulu’nun önerilerinin görüşüleceği Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Kritik toplantı saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerilerinin görüşüleceği Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak.

Ramazan Bayramı’nı da kapsayacak şekilde, sokağa çıkma kısıtlamasının süre ve kapsamının gözden geçirilmesi, yüksek risk grubundaki illerde 8 ve 12. sınıflar haricinde yüz yüze eğitime ara verilmesi, kademeli mesaiye yeniden geçilmesi konuları gündemin önde gelen maddeleri.

KAYNAK: Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle