İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YENİPAZAR’DA YAPILDI

Bilecik Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Bilecik’in Yenipazar ilçesinde yapıldı.

01 Kasım 2017 Çarşamba 13:19
407 Okunma
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YENİPAZAR’DA YAPILDI

 Bilecik Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Bilecik’in Yenipazar ilçesinde yapıldı.  

 


  Toplantıya Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun, Şube Müdürleri Turan İpşiroğlu, Metin Sarıfakıoğulları ve Erdoğan Kaba, Maarif Müfettiş Erdal Bayram, Hukuk Hizmetleri Yetkilisi Ebru Aşıcı ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

 


  Toplantıda her türden bağımlılık ve istismar konularında görüşmeler oldu. Yapılan toplantıda açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “İlimizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için tüm eğitim çalışanlarının ellerinden gelen gayreti göstermeleri büyük önemdir. Bu konuda çalışanlarıma inanıyor ve güveniyorum. Toplantıya katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 01.11.2017 13:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle