İL GENEL MECLİSİ KASIM AYI 16’NCI BİRLEŞİMİNDE 3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı 16’ncı birleşiminde görüşülen 3 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

27 Kasım 2017 Pazartesi 13:37
339 Okunma
İL GENEL MECLİSİ KASIM AYI 16’NCI BİRLEŞİMİNDE 3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
banner15

 Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı 16’ncı birleşiminde görüşülen 3 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. 

 

 
  Bilecik İl Genel Meclisi toplantı Salonu’nda İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde günün ilk gündem maddesi olan bir şirketin kullanmakta olduğu TCK- Bediköy yoluna verdiği zarar Gölpazarı Asliye Hukuk Mahkemesinin 2015/9 değişik iş dosyası ile tespit edilmiş, tespit sonucu açılabilecek davaların sulhen çözümlenmesi talebi görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 Günün ikinci gündem maddesi olan, Bilecik Merkez İlçe Çukurören Köyü’nden Beyce- Sarmaşık arasındaki kadastro yolunun ıslah edilerek İl Özel İdaresi köy yolları ağına alınması talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesi olan, Bilecik İl Özel İdaresi 2018 mali yılı taslak bütçesinde teklif edilen İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat İşleri Müdürlüğü bütçesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
  Görüşülen gündem maddelerinin ardından Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, yarın ki toplantının saat 10.00’da yapılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 27.11.2017 13:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle