HAYVANLAR İÇİN KAPLARA YEM VE SU KOYDULAR

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi gönüllüleri, ormanlık alanda bulunan kuş kafeslerine yemlerini koyarak kaplara su koydular.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ekim 2021 Salı 15:21
98 Okunma
HAYVANLAR İÇİN KAPLARA YEM VE SU KOYDULAR

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi gönüllüleri, ormanlık alanda bulunan kuş kafeslerine yemlerini koyarak kaplara su koydular.


Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesine bağlı kadın gönüllüleri, Atatürk ormanında hazırladıkları kuş yuvalarını ağaçlara astılar.,

Ardından bölgede bulunan ormanlık alana sokak hayvanları için kaplara yem ve su bırakan kadınlar, herkesin sokak hayvanlarına sahip çıkmasını istediler.

 Bilecik Kadın Teşkilatı Başkanı Sevcan Uzun ise, "İhtiyaç sahibi dendiğinde aklımıza yalnız insanlar gelmesin sokakta yaşayan canlılarda ihtiyaç sahibi. Bugün değil her gün onlara sahip çıkalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle