GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Bilecikli iş adamı Ramazan Kurtulmuş tarafından yaptırılan mescidin açılışında AK Partililer bir araya geldi.

01 Aralık 2017 Cuma 13:50
2019 Okunma
GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 Bilecikli iş adamı Ramazan Kurtulmuş tarafından yaptırılan mescidin açılışında AK Partililer bir araya geldi.  

 


  Cuma namazı sonrası yapılan açılışa AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman,  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Engelsizm Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 Açılış öncesi bir konuşma yapan Bilecikli iş adamı Ramazan Kurtulmuş Bilecik'te ticari hayatta alt yapı eksikliği olduğunu belirterek, “Bizde bu alt yapı eksikliği noktasında her ne kadar katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Buradaki esnaf arkadaşlara ticarethanelerinin hayırlı olmasını, bol kazançlar ve bol müşteriler gelmesini temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra kirada olan dükkan açacak arkadaşların hepsine de Allah-u Teala dükkan nasip eylesin diyorum.

 

 

 Biliyorsunuz memlekette ticareti geliştirmek için bu alt yapıyı kurmak lazım. Bu alt yapıyı kurarsanız, ticareti geliştirirseniz ticaret gelişirse de memleket zenginler, zenginledikçe de herkesler mutlu olur. İnşallah önümüzdeki süreçte ticaretin daha fazla gelişmesi, daha fazla hak ettiği yerlere gelmesi Bilecik’imizin, ilimizin kalkınması noktasında bu manada alt yapıyı yapmayı bizlere ve esnaf arkadaşlara Allah-u Teala nasip etsin diyorum” dedi.

 

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise Türkiye'nin gelişmesinin yatırımlara bağlı olduğunu ifade ederek, “Yatırımların da olabilmesi için hepimizin gayret göstermesi gerekiyor. Bu anlamda Ramazan bey sağ olsun burada böyle bir yatırım gerçekleştirmiş. Kendisinden de böyle burada işletmeler adına Bilecik esnafımızın da burada dükkanları olmuş. Ben hepsine hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Bugün tabi bu sadece bir pasaj şeklinde dükkanları ihtiva eden bir yer değil. Bunun yanında da buradaki esnafımızın ibadetini rahat yapabilmesi için bir mescit.

 

 

 Bunun yanında sosyal sorumluluğumuz altında da Ramazan bey sağ olsun burada engelliler derneğimize de bir yer tahsis ederek onlarında toplumda farkındalık oluşturabilme adına, kendi faaliyetlerini organize edebilmeleri adına bir yer tahsis etmiş. Hem bunun için, hem mescit için, hem buradaki esnafımız için, hepimiz için, Bilecik’imiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bilecik büyürse Türkiye büyür. Türkiye büyürse de milletimizin refahı, mutluluğu daha da artar diyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. 

 


  Konuşmaların ardından Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’un dua okumasıyla mescidin açılışı gerçekleştirildi. Öte yandan açılış sonrası vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Son Güncelleme: 01.12.2017 13:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2017-12-27 14:39:18

Böyle iş adamları lazım alkah razı olsun .gönüllerin vekili

banner22

resim yükleresim yükle