GÖREVİ DEVRETTİ

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresinde yeni Başkan Mefaret Göbekçi oldu.

23 Eylül 2017 Cumartesi 08:10
2243 Okunma
GÖREVİ DEVRETTİ
banner15

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresinde yeni Başkan Mefaret Göbekçi oldu.

 


  AK Parti Osmaneli 6'ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Mefaret Göbekçi İlçe Başkanlığı görevini seçildi. Necla Hanım Konağında gerçekleşen olağan kongreye AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Osmaneli eski İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

 

 


  Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda faaliyet ve denetim raporları, gelir-gider cetvelleri okundu. Kongre sonrasında AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu:

 


  "İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Mualla Çetintaş, Sevdiye Yılmaz, Yasin Akçay, Cengiz Kale, Musa Tatlı, Kemal Ertan, Azer Sarı, Lütfu Uslu, Abdullah Tufan, Ender Kaygısuz, Şükrü Cihan,  İsmet Kiraz, Fatma Köse, İlayda Özkök,  seçilirken yedek üyeler ise; Murat Yıldırım, Enes Topçuoğlu, Kemal Kabakçı, Serkan Gür, Mustafa Metin, Gürkan Akdaş, Recai Rahmet ve Risalet Ayhan." 

Son Güncelleme: 23.09.2017 08:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle