GENÇLEŞEN TÜRKÜLER KONSERİ MEST ETTİ

Bilecik Belediyesinin Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında "Gençleşen Türküler Konseri" düzenlendi.

03 Nisan 2017 Pazartesi 11:33
519 Okunma
GENÇLEŞEN TÜRKÜLER KONSERİ MEST ETTİ

 Bilecik Belediyesinin Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında "Gençleşen Türküler Konseri" düzenlendi.

 

 

  Erdinç Ertüzün'ün Orkestra Şefliğinde 7'den 70'e birbirinden değerli solistlerin buluştuğu Gençleşen Türküler Proje Topluluğu'nun yine aynı isimli ''Gençleşen Türküler Konseri'' gönülleri mest etti. Uluslararası katılımla gerçekleştirilen etkinlikte; Çanakkale Türkülerinden, Balkan Türkülerine kadar birçok eser seyircilerin eşliğinde söylendi.

 

 

Programda ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Şeyh Edebali'nin Osmangazi'ye nasihatini kendine has üslubu ile dile getirdi. Program sonunda Belediye Başkanı  Selim Yağcı adına Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, günün anlam ve önemine binaen Üç Boyutlu Osmanlı Armalı Tablo takdim etti. Gençleşen Türküler Proje Topluluğu adına ise Orkestra Şefi Erdinç Ertüzün; Özel Kalem Müdürü Dürdane Küçük Erhun ve Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan'a projeye sağladıkları desteklerinden dolayı Selim Yağcı adına plaketleri kabul ettiler.

 

 

 

Son Güncelleme: 03.04.2017 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle