ESNAFA TESLİM EDİLDİ !

Bilecik'te değişik noktalarında vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmetin sunulacağı yeni simit arabalarını esnafa teslim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Aralık 2020 Cuma 12:22
1189 Okunma
ESNAFA TESLİM EDİLDİ !
banner15

Bilecik'te değişik noktalarında vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmetin sunulacağı yeni simit arabalarıesnafa teslim etti.


Tarihi Saat Kulesi önünde esnaf ile bir araya gelen Başkan Semih Şahin, yeni ve tek tip esnaf araçlarının Bilecik’e ve esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu. Bilecik’in her alanda çehresini değiştirmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Şahin, "Bilecik’in çehresini ağır ağır değiştiriyoruz.

Parkın açılışından sonra şimdi de ilimizin birçok noktasında vatandaşlarımıza hizmet verecek olan simit arabalarını yeniledik. Bu tür çalışmalar ile Bilecik’imizin her alanda yeni ve modern bir kimliğe kavuşmasını sağlayacağız. Bilecik’e ait simit arabaları olacak, Bilecik’e ait kaldırımlar olacak, Bilecik’e ait parklar olacak. Bu çalışma bu adımlardan birisi. Şu ana kadar 11 kişi başvurduğu için 11 adet aracımızı hazırladık.

Bundan sonra da ihtiyaçlara göre bu tür araçların sayısını artıracağız. Önlüklü, hijyen kurallarına dikkat edecek şekilde vatandaşlarımıza sağlıklı ve kaliteli hizmet sunacağız. Bundan sonra Bilecik’imizin simit arabaları bu şekilde olacak. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Simit arabalarını teslim alan esnaf ise yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle