ESKİ PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ, YENİ PROJELER HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 2021 yılının değerlendirildiği, 2022 yılının ise planlamasının yapıldığı değerlendirme ve planlama toplantısı Söğüt'te gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Aralık 2021 Perşembe 15:51
87 Okunma
ESKİ PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ, YENİ PROJELER HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 2021 yılının değerlendirildiği, 2022 yılının ise planlamasının yapıldığı değerlendirme ve planlama toplantısı Söğüt'te gerçekleştirildi.


Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı. Yapılan toplantıda 2021 yılında il ve ilçelerde devam eden projeler ve sonuçlanan projeler değerlendirilerek, kentin tarımsal yapısı ve potansiyeli dikkate alınarak 2022 yılında yapılacak yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Yoldaş, 2021 yılını geride bıraktıklarını bildirerek, tamamlanan ve devam eden projelerin titizlikle takip edilmesini, 2022 yılında planlanan projelerin hayata geçirilmesi için hemen çalışmalara başlanması için talimat verdi.


Öte yandan İl Müdürü, “Birlik ve beraberlik içerisinde özverili olarak çalışan tüm müdürlerimize teşekkür ediyorum” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Son Güncelleme: 23.12.2021 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle