ESKİ BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'DAN BAŞKAN YAĞCI'YA ZİYARET

Eski Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

03 Ekim 2017 Salı 10:47
456 Okunma
ESKİ BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'DAN BAŞKAN YAĞCI'YA ZİYARET
banner15

Eski Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti. 

 


   Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevindeyken yaş haddinden emekliliğe ayrılan Ali Ekber Bektaş, gezmek için geldiği Bilecik'te Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yağcı, “Eski Bilecik İl Emniyet Müdürümüz, değerli dostum, Ali Ekber Bektaş ve kıymetli eşi ziyarette bulundular. Tecrübesi, görevine bağlılığı, olgunluğu, paylaşma zihniyeti ve koordinasyona açık haliyle ilimizde iz bırakan Ali Ekber bey'in ziyareti bizleri çok mutlu etti. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

 

 

 Ardından,  Bilecik İl Gençlik Merkezi Müdürümüz sayın Mustafa Sadoğlu, bizleri ziyarette bulundular. Gençlerimize ilişkin yeni çalışma ve projelere dair görüş alışverişinde bulunduğumuz Mustafa Sadoğlu beye ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

 

 

 Daha sonra Tugay Komutan Yardımcısı Ali Yıldız bey de bizleri ziyarette bulundular. Yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ziyaretleri sebebiyle tüm konuklarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 03.10.2017 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle