ERİKLİ TABİAT PARKI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2018 yılında 'Tabiat Parkı' olarak onaylanan Erikli Tabiat Parkı çalışmaları için düğmeye basıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:17
354 Okunma
ERİKLİ TABİAT PARKI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2018 yılında 'Tabiat Parkı' olarak onaylanan Erikli Tabiat Parkı çalışmaları için düğmeye basıldı.


Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük ilçesinde Atatürk Köşkü'nün de yer aldığı Erikli Tabiat Parkı'nın yeniden düzenlenmesi için ihalenin yapıldığını duyurdu.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, bölgenin 2018 yılında tabiat parkı olarak onaylandığını anımsattı.

Bu alanın yeniden düzenlenerek halkın hizmetine sunulması için 5,5 milyon lira tutarındaki ihalenin yapılıp yer teslim sözleşmesi imzalandığını belirten Yağcı, "İnşallah 19 Eylül 2022 tarihinde iş bitirilecektir. 

 Atatürk Köşkü ve Erikli Tabiat Parkı Bilecik'imize, Bozüyük'ümüze, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım Orman Bakanımız olmak üzere emeği geçen ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

Öte yandan projenin, Atatürk Köşkü'nün restorasyonu, doğa eğitim merkezi, hizmet evi, mescit gibi mevcut yapıların tadilatı, sıhhi tesis, tuvalet, bebek bakımı, foseptik, çadırlı kamp alanı, giriş kontrol ünitesi, yağmur barınağı, seyir terası, büfe ve çevre düzeni alanının yeniden tesis edilmesi, elektrik ve su gibi altyapı çalışmalarını içerdiğini bildirdi.

Son Güncelleme: 12.05.2021 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle