ENGELSİZ BİR BOZÜYÜK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çelik, bu haftanın çeşitli engel gruplarına sahip vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme alarak neler yapılması gerektiği konusunda çözüm üretilmesi gereken hafta olduğunu belirtti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Mayıs 2021 Pazartesi 15:05
106 Okunma
ENGELSİZ BİR BOZÜYÜK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çelik, bu haftanın çeşitli engel gruplarına sahip vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme alarak neler yapılması gerektiği konusunda çözüm üretilmesi gereken hafta olduğunu belirtti. İsmail Çelik, "Bu yıl Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla Engelliler Haftası etkinlikleri iptal edilmiştir: Evlerimizde kalarak bir an önce sağlıklı günlere kavuşmayı umut ediyoruz. Bizler dernek olarak bize her gün Engelliler Haftası diyerek, kanunların engellilere verdiği haklarının korunması, uygulanması ve verilmesi gereken haklarının takipçisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca engelliler ve ailelerinin sosyal ortamlara katılımları özgüven, moral motivasyonu amacıyla dernek etkinlik salonunda veya sahada çeşitli kurum kuruluşlar işbirliği ile toplumsal etkinlikler mesleki eğitim kursları, tiyatro, gezi, piknik, konferans, sportif faaliyetler, dini bilgiler kursları ve beceri elişi kursları düzenlemektedir. Engelsiz bir Bozüyük için hep birlikte çalışmalıyız. Bu vesileyle yaklaşmakta olan mübarek Ramazan bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 10.05.2021 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle