EN ÇOK KİTAP OKUYAN İLLER ! KAÇINCI SIRADAYIZ

Avrupa’nın en büyük kitabevi olan BKM KİTAP korona virüse dair ilk vakanın açıklandığı dönemde #TürkiyeOkuyor etiketiyle kitap okumaya teşvik ederek milyonlarca insanın evde zamanını bu şekilde geçirmesini sağlamıştı. Normalleşmeye dönüşün başladığı bugünlerde ise, kitapseverler için pandemi günlerinde kitap alışverişinde neler değişti sorusuna yanıt verecek nitelikte bir tablo açıkladı.

21 Mayıs 2020 Perşembe 12:37
349 Okunma
EN ÇOK KİTAP OKUYAN İLLER ! KAÇINCI SIRADAYIZ
banner15

Avrupa’nın en büyük kitabevi olan BKM KİTAP korona virüse dair ilk vakanın açıklandığı dönemde #TürkiyeOkuyor etiketiyle kitap okumaya teşvik ederek milyonlarca insanın evde zamanını bu şekilde geçirmesini sağlamıştı.

Normalleşmeye dönüşün başladığı bugünlerde ise, kitapseverler için pandemi günlerinde kitap alışverişinde neler değişti sorusuna yanıt verecek nitelikte bir tablo açıkladı.

 Pandemi dönemine ilişkin ortaya çıkan verilerde en çok kitap siparişi verilen illerin İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli, Antalya, Mersin, Konya, Adana, Kayserii Nüfusa göre en çok kitapseverin bulunduğu iller ise sırasıyla Bursa, Bilecik, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Karabük, Denizli, Balıkesir ve Erzincan oldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle