EN ÇOK ÇOCUKLARI VURUYOR

Yapılan bir araştırmada, katılımcıların yüzde 62’sinin çocukları için güvenli bir internet uygulaması kullanmadıkları ortaya çıktı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Mayıs 2021 Pazartesi 10:41
373 Okunma
EN ÇOK ÇOCUKLARI VURUYOR

Yapılan bir araştırmada, katılımcıların yüzde 62’sinin çocukları için güvenli bir internet uygulaması kullanmadıkları ortaya çıktı.

Koronavirüs sürecinde yapılan araştırmalar, özellikle gençler ve çocuklar arasında internet kullanımının da hızla arttığını gösteriyor. İnternetin sınırsız dünyasında dolaşan çocukları ise bir sürü tehlike bekliyor. TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk  Eğitim Vakfı) ve Samsung proje ortaklığında yapılan ‘Paylaşmanın Sorumluluğunu Al’ Projesi kapsamında yapılan bir araştırmada, katılımcıların büyük çoğunluğu pandemiyle birlikte çocuklarının internet kullanımının arttığını söylerken, yüzde 62’sinin çocukları için güvenli bir internet uygulaması kullanmadıkları dikkat çekti.

KAYNAK: Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle