DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Din Görevlileri Toplantısına düzenlendi.

18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:19
161 Okunma
DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
banner15

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Din Görevlileri Toplantısına düzenlendi.  


  Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun başkanlığında Fatih Cami'nde düzenlenen toplantıya, Osmaneli İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş ve din görevlileri katıldı. Toplantıda din görevlilerine seslenen Müftü Ali Erhun “Biz kendi aramızda kardeşliği tesis etmeliyiz. Devletimizin her köşesinde bizler varız. Vatandaşın her anında, düğününde, cenazesinde ve her merasiminde bizler varız. Bizim aramıza kin ve hasetlik girdikten sonra vatandaşa nasıl hizmet edeceğiz.

Sohbet edin, muhabbet edin, birbirinizi sevin ve birbirinize ikram edin. Dua kardeşi seçin aranızdan ve geceleri teveccüh namazına kalktığınızda o kardeşiniz için dua edin" dedi.

  "Kur'an, sünnetsiz tefsirsiz anlaşılmaz"
  Bir oyun tezgahlandığını anlatan Erhun, "Bin yıldır Anadolu’da tertemiz yaşanan ehlisünnet inancı, uydurma, tarihsel ve bidat gibi kavramlarla kirletilmeye çalıştılar Kur'an, sünnetsiz tefsirsiz anlaşılmaz. Kur'an sadece meal okunarak da anlaşılmaz. Kur'an-ı anlamak istiyorsak muteber bir tefsir ile beraber okumalıyız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-07-19 14:55:52

İmamlar siyaset yapmamalı onların maaşını vatandaşın vergisiyle ödüyor

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle