DAMAR TIKANIKLIĞINA DOĞAL ÇÖZÜM

Bu besini 7 gün aç karnına tüketmek damar tıkanıklığını önlüyor!

18 Haziran 2019 Salı 10:54
357 Okunma
DAMAR TIKANIKLIĞINA DOĞAL ÇÖZÜM

Bu besini 7 gün aç karnına tüketmek damar tıkanıklığını önlüyor!


Sağlıksız beslenmenin sonucu olarak ortaya çıkabilen damar tıkanıklığı, kolestrol ve kalp rahatsızlıkları genç, yaşlı demeden herkesi tehdit ediyor. Peki damar tıkanıklığına neden olan besinlernelerdir? Günümüzde çok fazla yaygın olan trans yağ kullanımı ve fast food tüketimi bu damar tıkanıklığını tetikleyen başlıca besinlerden. Damar tıkanıklığını önlemede yardımınıza koşacak süper sağlıklı bir besin önereceğiz. Sarımsak ve bal tek başına da çok sağlıklı olan iki süper besin.

Birlikte tüketildiğinde mucizeler yaratan sarımsak bal ikilisi bakın nasıl tüketilmeli. Sarımsak dünya çapında mutfaklarda en yaygın kullanılan doğal besinlerden birisidir. Eşsiz aroması diğer baharatlarla uyum içerisindedir ve yemeklerin tadını zenginleştirir. Mutfakta harikalar yaratmanıza yardımcı olan sarımsak, çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde de etkilidir ve yüzyılalrdır kullanılmaktadır.

Sarımsak enflamasyon, kronik hastalıklar ve enfeksiyonla savaşmak için kullanılabilir. Beslenme uzmanları, tüm aktif bileşenlerinden faydalanabilinmesi için sarımsağın çiğ olarak tüketilmesini öneriyorlar. Ayrıca bal ve sarımsak ile bir karışım hazırlayarak sarımsak tüketmeyi hem daha kolay bir hale getirebilir hem de etkisini arttırabilirsiniz.

KAYNAK: SABAH 
 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle