ÇİFTÇİLERE BİN 700 KİLOGRAM TOHUM DAĞILDI.

Bilecik'te 'Mera Islahı ve Amenajmanı Projesi' kapsamında çiftçilere hibe olarak bin 700 kilogram Macar fiği tohumu dağıldı.

23 Kasım 2020 Pazartesi 12:33
124 Okunma
ÇİFTÇİLERE BİN 700 KİLOGRAM  TOHUM DAĞILDI.

Bilecik'te 'Mera Islahı ve Amenajmanı Projesi' kapsamında çiftçilere hibe olarak bin 700 kilogram Macar fiği tohumu dağıldı.

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, kurumunun 1 haftalık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yoldaş, "İl Müdürlüğümüzü bağlı ekipler ilimiz merkez damızlık kümeslerinden sertifaksyon numuneleri alınarak ilgili laboratuvarlara gönderildi.

İnhisar ilçemizde 2021 yılı üretim sezonu için taze soğan ekimine başlanılmış olup, il müdürlüğümüz teknik personeli çiftçilerimizi seralarda ziyaret etmiştir.

Son olarak Söğüt ilçemize bağlı Yeşilyurt Köyünde yürütülen 'Mera Islahı ve Amenajmanı Projesi' kapsamında meradaki otlatma baskısını azaltmak ve proje süresince hayvancılık işletmelerinin kaba yem maliyetlerini düşürmek adına il müdürlüğümüzce hibe olarak dağıtılmak üzere temin edilen bin 700 kilogram Macar fiği tohumu çiftçilerimize teslim edilmiştir" dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2020 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle