CENAZE HİZMETLERİ KURSU SONA ERDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan cenaze hizmetleri kursu sona ererken, 19 kişi belge almaya hak kazandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Şubat 2021 Cuma 13:27
151 Okunma
CENAZE HİZMETLERİ  KURSU SONA ERDİ
banner15

Bilecikin Pazaryeri ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan cenaze hizmetleri kursu sona ererken, 19 kişi belge almaya hak kazandı.

Haftanın her günü devam eden 32 saatlik kursta kursiyerlere cenaze ile ilgili dini açıdan yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verilerek uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca, cenaze ile ilgili yapılması gereken idari ve hukuki kurallar hakkında da bilgi sahibi olmaları sağlandı. Toplumda cenaze hizmetleri ile ilgili var olan ihtiyacın karşılanması ve cenaze hizmetlerinin dini kurallara uygun olarak gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla açılan kursun usta öğreticiliğini Hafize Acar yaptı.
Kursun sonunda yapılan yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda 19 kursiyer belge aldı. Talep olması durumunda aynı kursun yeniden açılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 19.02.2021 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle