BU YEŞİL FASULYENİN KİLOSU 90 TL'DEN SATILDI

  Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen "Tescilli Boncuk Fasulyesi Müzayede"sinde 1 kilo yeşil fasulye, kilosu 90 TL'den satıldı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Temmuz 2018 Salı 13:40
727 Okunma
BU YEŞİL FASULYENİN KİLOSU 90 TL'DEN SATILDI
banner15

  Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen "Tescilli Boncuk Fasulyesi Müzayede"sinde 1 kilo yeşil fasulye, kilosu 90 TL'den satıldı. 

  Tescilli Boncuk Fasulyesi ile ünlü Pazaryeri ilçesinde düzenlenen müzayedede, 4 kilo fasulye 360 TL’ye alıcı buldu. Pazaryeri Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen müzayede Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve üreticiler katıldı.

  "Hedeflerimizi bu yıl itibariyle gerçeğe dönüştürüyoruz"

  Etkinlikte konuşma yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Bu yıl sözleşmeli tarıma bir firma ile tescilli Pazaryeri Boncuk Fasulye alımlarına başlandı. Hedeflerimizi bu yıl itibariyle gerçeğe dönüştürüyoruz. İlçemiz her yönden zenginliklerle dolu.

 Bunları gün yüzüne çıkarmak tanıtımı yapmak ve yatırımlarla bu zenginlikleri daha işler hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu azmin semerelerini hep birlikte alıyoruz. Boncuk fasulyenin tanıtımından sonra yapılan açık arttırmada 4 kilo fasulye 360 TL’ye özel bir firmanın sahibi tarafından alındı. Pazarcık 2023 hedeflerine koşuyor. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHjaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle